Webshop voor Vaste planten Verhulst

Stefaan en Mie Verhulst van Van Ryckeghem begonnen in 1985 met de verkoop van tuinplanten en richtten zich na verhuizing in 1990 volledig op de kweek en verkoop van vaste planten.

Met de groeiende e-commerce trend, zochten ze naar een oplossing om hun planten ook online te verkopen. Ze besloten om hun eigen software Verdesoft te gebruiken en samen te werken met Jolux, een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce oplossingen, om hun online verkoop te optimaliseren.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.