Nieuwe webshop voor D&V Plant Production

Bij D&V Plant Production in Menen, nabij Kortrijk, staat kwaliteit en expertise centraal. Als specialist in planten voor tuincentra, worden alle producten zelf geteeld en gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Om hun producten op de juiste manier aan de man te brengen en hun klanten een eenvoudige manier te bieden om te bestellen, hebben ze besloten om samen te werken met ons. Wij ontwikkelden een webshop die volledig aanpasbaar is en aangesloten is op het Verdesoft kassasysteem. Dankzij deze webshop kunnen ze nu op een professionele manier hun producten online aanbieden.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.