Planten Van Doorslaer is een winkel en kwekerij gevestigd in Meise, Vlaams-Brabant, met een uitgebreid assortiment aan vaste planten, perkplanten, siergrassen, hagen, struiken, bomen, fruitbomen, bodembedekkers, rotsplanten en mediterrane planten. Naast hun winkel en kwekerij kun je ook je favoriete planten en potten via hun webshop kopen. Planten Van Doorslaer biedt ook een ruime keuze aan binnenpotterie, verse boeketten, droogbloemen en rouwstukken.

Planten Van Doorslaer heeft besloten om samen te werken met ons om hun producten op een eenvoudige manier aan te bieden aan hun klanten via een volledig aanpasbare webshop, die is gekoppeld aan het Verdesoft kassasysteem. Dankzij deze webshop kunnen zij nu hun producten online professioneel aanbieden en hun klanten een eenvoudige manier bieden om te bestellen.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.