Webshop voor Vaste planten De Swaef

Vaste Planten De Swaef is een plantenkwekerij gelegen aan de rand van Brussel, in het landelijke Pajottenland. Met een oppervlakte van 4 ha en meer dan 3000 soorten, bieden ze een uitgebreid assortiment aan uitstekende kwaliteit planten. Hun focus ligt op de verkoop van plantensoorten met uitstekende kwaliteit en een uitmuntende klantenservice.

Met het oog op particulieren en groothandel, wil Vaste Planten De Swaef hun planten online verkopen en daarmee een professionele online identiteit uitdragen. Hierbij komt JOLUX in beeld. Wij hebben een webshop in Drupal ontwikkeld waarmee de verkoop van deze prachtige planten eenvoudiger en toegankelijker wordt. Onze oplossing is ook gekoppeld aan het Verdesoft-kassasysteem, zodat productinformatie altijd up-to-date is en het verkoop proces vlekkeloos verloopt.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.