Webshop voor Pépinières de Louveigné

Bij Les Pépinières de Louveigné, gelegen in Wallonië op 20 km van Luik, bieden ze een uitgebreide selectie van meer dan 1500 verschillende soorten bomen en planten aan op hun 37 hectare grote kwekerij. Met een focus op uitmuntende kwaliteit, een breed aanbod en respect voor de natuur, richten ze zich voornamelijk op groothandel klanten, maar nodigen ze ook graag particulieren uit om hen te ontdekken.

Om hun producten online te verkopen en hun zaak een professionele online identiteit te geven, zochten ze een partner. Wij  ontwikkelden een webshop voor hen die geïntegreerd is met het Verdesoft kassasysteem. Bovendien is de website volledig aanpasbaar via een CMS-systeem.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.