Nieuwe webshop voor Bruckeveld

Bruckeveld is een kwekerij met meer dan 2000 soorten vaste planten in pot van 9 cm, evenals andere tuinplanten en boomkwekerijgewassen, waaronder de bijzondere Taxus baccata. Hoewel de kwekerij zich voornamelijk richt op professionele klanten, zijn ook particulieren van harte welkom.

Bruckeveld werkt samen met ons om hun klanten een professionele manier te bieden om hun producten online te bestellen en te betalen. Wij hebben voor hen een volledig aanpasbare webshop ontwikkeld die is gekoppeld aan het Verdesoft kassasysteem. Door deze webshop kunnen klanten van Bruckeveld nu gemakkelijk online hun producten bestellen en afrekenen.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.