Webshop voor Erica Garden

Tuincentrum Erica Garden in Ninove, Oost-Vlaanderen, is gespecialiseerd in planten en bomen. Om haar producten op een nog groter publiek te kunnen bereiken, besloot ze op zoek te gaan naar een partner voor online verkoop.

Wij namen de uitdaging aan en ontwikkelden een mobielvriendelijke webshop voor hen. Hiermee kunnen klanten gemakkelijk hun gewenste planten kopen en blijft informatie over producten altijd up-to-date dankzij de integratie met het Verdesoft-kassasysteem. Wij zijn trots op onze bijdrage aan de uitbreiding van Erica Garden’s bereik en het brengen van hun plantenparadijs naar nog meer klanten via de kracht van e-commerce.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.