Webshop voor Kwekerij De Boever

Kwekerij De Boever uit Poesele in Deinze, Oost-Vlaanderen is een expert in de teelt van een breed scala aan planten, van vaste planten en siergrassen tot kruiden, varens en sierheesters. Met meer dan 2000 variëteiten van uitstekende kwaliteit, die op een milieuvriendelijke manier worden geteeld, levert de kwekerij aan tuinaanleggers, tuincentra, collega-kwekers en openbare diensten zowel binnen als buitenland.

Om de online verkoop van hun producten te realiseren, zocht Kwekerij De Boever een partner die hen kon helpen. Wij namen de uitdaging aan en ontwikkelden voor hen een volledig aanpasbare webshop die is gekoppeld aan het Verdesoft kassasysteem. Hierdoor blijven productgegevens altijd up-to-date en wordt een vlekkeloze verkoopbeleving gegarandeerd. 

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.