Nieuwe webshop voor Damien Devos

Bij Damien Devos kunt u terecht voor tuinplanten van de beste kwaliteit die het hele jaar door verzorgd worden gekweekt met zo min mogelijk chemische middelen. U kunt bij hem ook terecht voor deskundig plantadvies, zodat uw planten goed kunnen aanslaan en uw tuin snel een groene en bloeiende oase wordt.

Met de groeiende e-commerce trend, zocht hij naar een oplossing om zijn planten ook online te verkopen. Hij besloot om zijn eigen software Verdesoft te gebruiken en samen te werken met Jolux, een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce oplossingen, om zijn online verkoop te optimaliseren.

Website bezoeken

Gebouwd met Drupal

Drupal is een krachtig en flexibel CMS-platform dat geschikt is voor zowel kleine als grote websites. Het biedt een veilige en SEO-vriendelijke omgeving en kan eenvoudig worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Met Drupal Commerce is het ook een uitstekende keuze voor bedrijven die een webshop willen bouwen.

Naadloze integratie met het Verdesoft kassasysteem

Jolux is de perfecte partner voor bedrijven in de groensector die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele e-commerce oplossing. Wij werken nauw samen met Verdesoft, een leverancier van het populaire kassasysteem voor de groensector, om een naadloze integratie met uw website te garanderen. Door onze goede samenwerking kunnen we u een centraal contactpunt bieden voor alle vragen en problemen die u mogelijk heeft. Bij Jolux zijn we er trots op dat we de groensector kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het kweken en leveren van de beste planten en bloemen aan uw klanten.